PARTICULIER

Wanneer u de beslissing heeft genomen om te gaan (ver)bouwen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dit begint met een bouwtekening die aan al uw wensen voldoet en die natuurlijk binnen de regelgeving valt. Om uw wensen te vertalen in een bouwaanvraag, gaan wij in een persoonlijk gesprek met u kijken hoe deze wensen te realiseren zijn. Wij zijn erg flexibel, een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn van mening dat een tekening welke volledig in 3D is, u een duidelijker beeld geeft van hoe uw uiteindelijke bouw of verbouwing eruit komt te zien. Om deze reden bieden wij onze tekeningen altijd in 3D aan.

Bij een bouwaanvraag wordt u geconfronteerd met meer zaken dan alleen een bouwtekening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan constructie- en energieberekeningen. Wij beschikken over de mogelijkheid deze zaken te regelen, zodat we tot een complete bouwaanvraag komen. Hierbij hoeft u zelf niets meer te regelen.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat wij de bouwaanvraag voor u digitaal indienen. Het voordeel is dat wanneer de gemeente op- of aanmerkingen heeft, deze door ons direct verwerkt kunnen worden in de tekening/bouwaanvraag. Dit zorgt er voor, dat het verkrijgen van een bouwvergunning aanzienlijk verkort.

Als opdrachtgever kunt u ten alle tijde bij uw tekeningen en documenten. Deze worden u ter beschikking gesteld via een log-in op onze website en bieden u de mogelijkheid de vorderingen in de gaten te houden, tekeningen in te zien, te downloaden en af te drukken.

Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op, dan laten wij in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zien. Ook kunnen wij dan meteen een passend aanbod maken.