OVER ONS

Steven Palmen is uw bouwkundig teken- en adviesbureau in de regio Weert”

Steven Palmen is een jong en dynamisch bedrijf waar uw opdracht in goed overleg met u als opdrachtgever wordt afgestemd en opgeleverd. Wij vertalen uw bouwkundige wensen op een informele maar professionele wijze tot een hoogwaardig bouwkundig instrument voor uw bouw en verbouwplannen.

Het gezicht achter het bedrijf Steven Palmen in Weert

Mijn naam is Steven Palmen, eigenaar Steven Palmen | Bouwkundig teken- en adviesbureau in Weert. Na 12 jaar bij een architectenbureau te hebben gewerkt groeide de ambitie om zelf projecten compleet uit te werken en mensen hierin bij te staan of te adviseren. In 2014 is hierdoor Steven Palmen Teken- en Adviesbureau ontstaan. In de beginjaren deed ik alle werkzaamheden vanaf de keukentafel, tegenwoordig ben ik gegroeid tot een professioneel bedrijf met kantoor aan huis.

Ik hecht waarde aan een persoonlijke benadering, om zo samen tot een definitief ontwerp te komen. Omdat ik heb ervaren dat bouwkundige tekeningen soms moeilijk te lezen zijn, is het mogelijk uw ontwerp geheel in 3D uit te werken. U kunt dan door het ontwerp lopen, om zo een duidelijk beeld te krijgen van het project. Bent u benieuwd naar een van onze projecten? Bekijk dan eens onze projecten-pagina.

Met vriendelijke groet,

Steven Palmen